Bolderslev.

Aktivitetsdag 2019

Fredag d. 30.08. var dagen, hvor 3. udgave af Bolderslev Aktivitetsdag skulle afvikles.

En dag hvor Bolderslev Skole lukker ned for al undervisning, og i stedet – naturligvis ledsaget af lærere – aktiveres af byens fritidsforeninger – Rideklubben, Spejderne, B1950 fodbold og BVU med Gymnastik, Håndbold, Badminton, Tennis, Crossfit og Disc Golf.

Vejret viste sig fra absolut bedste side – solskin fra skyfri himmel hele dagen, og behagelige temperatur på omkring 22 grader.

Kl. 08.20 kom de første elever væltende ind, og kl. 08.35 var alle i fuld sving. Dagen sluttede kl. 13.00, hvor alle eleverne, som var klasseopdelt og enkelte større klasser også opdelt piger – drenge. I alt 9 hold fra 0. til 6. klasse, havde prøvet 5 forskellige aktiviteter.

Udfordring som altid var logistikken. Der er langt at gå for de korte ben – især til Rideklubben, men også til DiscGolf i Markedsskoven og til Spejderne. Blev dog taget med godt humør. Især de mindste årgange som skulle helt ud til Rideklubben, som glemte alt om lang travetur, når de efterfølgende fik lov til at få en ridetur på en af de 4 heste som stod klar.

Igen i år havde vi spurgt sponsorer om bidrag til en madpose til alle eleverne, og alle sagde positivt ja, så til den store pause kunne alle eleverne få udleveret forplejningspose, nænsomt pakket af Birgit og Edel.

Frugt fra Padborg Brugs

Yoghurt og mælk fra Naturmælk Broderup

Boller fra Kohberg.

BVU sørgede herudover for forplejning til alle hjælpere og lærere.

Man kunne godt mærke som dagen skred frem, at flere af eleverne begyndte at føle sig lidt slidte – måske især de ældste klasser, som fik sved på panden ved Pia og Klaus ved Crossfit.

Dem som mindst lod sig mærke af en lang dag, var 0. klasse, som afsluttede deres dag ved Gymnastik. Stadig ivrige som myrer, og stadig glade og fulde af energi.

Skolens og SFO ledere Søren Buchholdt og Hanne Petersen var begge med hele dagen og fuldt aktive, og der blev efterfølgende delt roser ud til alle aktive omkring dagen, at det igen havde været en positiv oplevelse for både elever, lærere og ledere.

 

Formålet med dagen –

At have det gode samarbejde med Skolen

At vise at vi i Bolderslev kan arbejde sammen på tværs af de forskellige fritidsforeninger

At vise børnene de forskellige fritidsmuligheder vi har at tilbyde i Bolderslev.

Naturligvis også at hverve nye medlemmer, men ikke så vigtigt som måske at være øjenåbner for de børn. som ikke i forvejen dyrker fritidsaktiviteter - At det er sjovt at være en del af et fællesskab – At det er sjovt at få sig rørt sammen med andre.